Shenzhen EYA Cosmetic Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Kinlly, Calee, Eliz&Bella
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 4800000-500000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Ο ειδικευμένος καλλυντικός κατασκευαστής βουρτσών από το 2007, καλλυντική Co. ΕΠΕ Shenzhen Eya είναι κύριοι καλλυντικοί κατασκευαστής βουρτσών και εξαγωγέας σε Shenzhen, Κίνα.

 

Κάνουμε τα διάφορα είδη προσαρμογής βουρτσών σύμφωνα με το σχέδιό σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τους διάφορους τύπους συνθετικής φυσικής τρίχας ινών (τρίχα), φιλικών προς το περιβάλλον ξύλου/μπαμπού/πλαστικών/ακρυλικών (λαβή), και υψηλής ποιότητας υλικών αργιλίου/ορείχαλκου (ferrule) για τα προϊόντα σας.

 

Όλες οι διαταγές σας αντιμετωπίζονται από το παραδοσιακό handcraft. Μπορείτε να στηριχτείτε την καρδιά σας στην ικανότητα παραγωγής μας, προμήθειες EYA περισσότερες από 25 εκατομμύριο υψηλής ποιότητας καλλυντικές βούρτσες ετήσια παγκοσμίως. Δεχόμαστε και χαιρετίζουμε οποιεσδήποτε επιθεώρηση και αξιολόγηση του εργοστασίου μας.

 

Οι βούρτσες μας έχουν εξαχθεί σε πάνω από 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, και την Ασία. EYA θα συνεχίσει να παράγει τις καλύτερες ποιοτικές χειροποίητες βούρτσες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες απόδοσης των πελατών.

 

Καλωσορίστε στο σύνολο βουρτσών πηγής, τη βούρτσα καμπουκιών, την ενιαία βούρτσα, και makeup τα εργαλεία από την καλλυντική Co. Shenzhen Eya, ΕΠΕ, και ακριβώς όπως ELLE, INGLOT, Disney, NIVEA, και η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΊΑ κάνει. Οι διαταγές σας cOem και ODM χαιρετίζονται επίσης.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε έρευνες, μας ελάτε σε επαφή με σήμερα.

Ιστορία

 

Ειδικευμένος καλλυντικός κατασκευαστής βουρτσών από το 2003
Αρχικά καθιερωμένη το 2003, η καλλυντική Co. ΕΠΕ Shenzhen Eya είναι αρχαιότεροι καλλυντικοί κατασκευαστής βουρτσών και εξαγωγέας σε Shenzhen, Κίνα. Για πολλά χρόνια, Meiyuan έχει κερδίσει μια φήμη για την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την αξιόπιστη υπηρεσία μεταπωλήσεων.


Η παραγωγή του καλλυντικού 5 εκατομμυρίων βουρτσίζει ετήσια
Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και ένα σύστημα διαχείρισης 5S, EYA παρέχει περισσότερες από 15 εκατομμύριο υψηλής ποιότητας καλλυντικές βούρτσες ετήσια παγκοσμίως. Δεχόμαστε και χαιρετίζουμε οποιεσδήποτε επιθεώρηση και αξιολόγηση του εργοστασίου μας.

 

Προσαρμοσμένα υλικά
Κάνουμε τα διάφορα είδη προσαρμογής βουρτσών σύμφωνα με το σχέδιό σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τους διάφορους τύπους συνθετικής ίνας, φυσικής τρίχας, φιλικών προς το περιβάλλον ξύλων, και υψηλής ποιότητας υλικών αργιλίου για τα προϊόντα σας.

 

Το εμπορικό σήμα μας

Έχουμε το εμπορικό σήμα μας ως Kinlly. Αυτό είναι το κύριο σημείο μας στην επιχειρησιακή επέκταση.

Κυρίως γνωστός για απίστευτα μαλακό μας οι συνθετικές βούρτσες, επεξεργαζόμαστε μια επιλογή των προηγμένων βουρτσών σε μια προσιτή τιμή.

Θα είναι η ευχαρίστησή μας να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να σας στείλουμε μια μεμονωμένη προσφορά.

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το αίτημά σας

 

Υπηρεσία

Χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Βούρτσες Makeup.

Ενσωματωμένη αλυσίδα εφοδιασμού

Τα υλικά μας συμμορφώνονται με τις πιστοποιήσεις μας του ISO 9001 και BSCI.

COem

Παρέχουμε τις υπηρεσίες cOem σε όλους τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Συμμορφωνόμαστε με τις πιστοποιήσεις του ISO 9001 και BSCI. Οποιαδήποτε σχέδιο ή απαίτηση από τους αγοραστές θα χαιρετιστεί.

Ποιοτικός έλεγχος

Εφαρμόζουμε το σύστημα μεθοδολογίας 5S, και έχουμε QC μας τους επιθεωρητές που ακολουθούν το QC διάγραμμα ροής διαδικασίας. Η εξεταστική διαδικασία προϊόντων μας ελέγχεται αυστηρά για να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας. Επιθεωρούμε κάθε βήμα της παραγωγής από τα βασικά υλικά τελειωμένη - προϊόντα.

Επιθεώρηση και τεκμηρίωση

Οι έλεγχοι ομάδων ποιοτικού ελέγχου μας μεταξύ κάθε βήματος και διευθύνουν AQL που εξετάζουν για να ελέγξουν τις προδιαγραφές των προϊόντων πριν από την παράδοση σε οποιοδήποτε αγοραστή.

Ναυτιλία

Οι τιμές είναι βασισμένες σε FOB Shenzhen. Όλοι οι σχετικοί φόροι και τα έξοδα αποστολής πρόκειται να επωμιστούν από τον αγοραστή.

Ελάχιστες διαταγή και παράδοση

MOQ είναι 1000 κομμάτια. Η οφειλόμενη ημερομηνία είναι συνήθως 40 ημέρες.

Διαχείριση και προσωπικό

Εφαρμόζουμε τη μεθοδολογία 5S για να εξασφαλίσουμε ένα καθαρό και οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον. Η Ομάδα Διοίκησης μας συνεργάζεται πολύ στενά με το προσωπικό στην εξασφάλιση της ανάπτυξης των ποιοτικών προϊόντων.

Επικοινωνία

Τα μέλη ομάδας πωλήσεών μας έχουν 4-5 έτη εμπειρίας. Θα εξασφαλίσουν αποτελεσματική επικοινωνία με τον πελάτη μας.

Πείρα

Βούρτσες Makeup.
Η ομάδα μας

Τραγούδι του Steven
Ο Πρόεδρος & ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης βουρτσών EYA, Co., ΕΠΕ Steven έχουν 20 έτη διοικητικής πείρας κατασκευής. Είναι επίσης ο κύριος καινοτόμος για την επιχείρηση βουρτσών EYA.


Lisa SU
Ο αντιπρόεδρος & ο κύριος κατασκευαστής βουρτσών της επιχείρησης βουρτσών EYA, Co., ΕΠΕ Lisa έχουν 20 έτη πείρας κατασκευής.


Mark Huang
Διευθυντής πωλήσεων για τη βούρτσα EYA


Cora Zeng
Πωλήσεις αντιπροσωπευτικές για τη βούρτσα EYA


Kelly Huang
Πωλήσεις αντιπροσωπευτικές για τη βούρτσα EYA

 

Aimee Xie

Πωλήσεις αντιπροσωπευτικές για τη βούρτσα EYA

 

 

Hugo Huang

 

Πωλήσεις αντιπροσωπευτικές για τη βούρτσα EYA

 

Σων Song

 

Πωλήσεις αντιπροσωπευτικές για τη βούρτσα EYA